top of page
Heuvels.png

2023

KRUIER-KRUIWAGEN
RACE
MAANDAG 29 MEI

PROGRAMMA

Kruier-kruiwagen race in de hel van de Bleukens!

Een ludieke kruiwagenkoers voor koppels die een parcours moeten afleggen van ongeveer 3,5 kilometer dat buiten zijn natuurlijke obstakels ook voorzien is van 12 praktische en technische proeven waar kunde, kracht en behendigheid allesbepalend zullen zijn, met start en aankomst op sportpark Bleukens.

Om al een tipje van de sluier te lichten, het zal de sfeer hebben van een cyclocross, het sportieve van een obstakelrun en het ludieke van spel zonder grenzen.

Gladiatoren, want zo noemen we onze deelnemers, zijn dus duo's die afhankelijk van hun samenstelling andere voorwaarden tot deelname krijgen opgelegd. Ze zijn verplicht een kruiwagen mee te zeulen die moet voldoen aan de opgelegde voorwaarden die vermeld staan bij de inschrijf- en wedstrijdreglement.

PROGRAMMA
VIDEO

INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN!!!*

KRUIER-KRUIWAGEN RACE

Pinkstermaandag

29 mei 2023

*Bij het cancelen van het evenement wegens de aanhoudende Corona-pandemie, zal het betaalde inschrijvingsgeld volledig worden terugbetaald .

INSCHRIJVEN

PRAKTISCH

Alle praktische informatie in verband met de inschrijvingen, het wedstrijdverloop, de technische kenmerken van de kruiwagen en enkele belangrijke regels zijn via onderstaande knop raadpleegbaar!

LOCATIE

Sportcomplex Bleukens

Hoolsterberg 36, 2490 Balen

kruiwagenrace@bvcbalen.be

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@bvc_balen

PRAKTISCH

DEZE ORGANISATIE VAN BVC WERD MOGELIJK DANKZIJ VOLGENDE MEDEWERKING:

 BVC mag, om volleybal in Balen mogelijk te maken, ook rekenen op de steun van:

bottom of page